fredag 19 augusti 2016

Samma stämpel- min tolkning

Hej!

Idag  är det min tur att visa upp mitt bidrag till månadens tema: Samma Stämpel! Jättespännande! Och faktiskt lite klurigt... Denna fina stämpel är inte alls lik stämplarna jag har i mitt förråd. Jag tycker att den är jättefin, jag har bara inte vetat vad man skulle kunna göra med den här typen av motiv. Man är nog lite vanescappare :-D Så nu kan jag säga att jag är jätteglad för att jag fick möjligheten att testa på att pyssla med detta motiv!!!

Det är jättekul att få se hur olika vi har tolkat samma stämpel, de olika tekniker vi har använt till färgläggning och vilka olika effekter man kan åstadkomma med samma motiv!

Detta är min tolkning:Jag har kört en vanlig 6x6"  kortstomme, dekorerad med ett motivpapper från studiolight. Stämpeln är färglagd med mina färgpennor från Marco Raffine. Kika in i min blogg, så hittar du några länkar, bl a till dessa pennor (72 pennor för ca 200 kronor).  Motiv utstansat med dies från cheery lynn/crafty ann. Även stämplarna kommer från ett set inhandlat mkt billigt. 22 kr för ett  a6 ark med clearstamps! (länk i min blogg)

Trevlig helg!
Inga kommentarer: