söndag 5 april 2015

Tävling - April

Månadens tävling sponsras av Sirap i Paris

"Koka dig en god kopp te och gå in på vår hemsida Sirap i Paris och klicka runt en stund. Skriv ned tre, fyra saker som du tycker inspirerar dig och som du vill använda i din utmaning, t ex turkost, vitt och swirlar." 
Tolka sedan skissen. Ha du Instagram så tagga gärna ditt bidrag med #sirapiparis eller #scrappalossSå här ser den härliga vinsten ut:

"Hej!
Vi på Sirap i Paris strävar efter att erbjuda det där lilla extra och spanar ständigt efter nya, roliga och kreativa leverantörer för att kunna erbjuda ett varierat och roligt utbud. Att dessutom ge Dig som kund bästa möjliga service och bemötande är en självklarhet för oss!

Och du, när du handlar hos oss får du alltid ett gåvopapper medskickat i din order, för alla gillar vi små överraskningar, inte sant?

Om du gillar oss på Facebook (Sirap i Paris) och/eller följer oss på Instagram (där heter vi sirapiparis1) så skickr vi dig en kod för fri frakt på din nästa beställning hos oss!

Gör så här: Efter du har gillat oss på Facebook eller börjat följa oss på Instagram så skickar du ett mail till oss på sirapiparis1@gmail.com tillsammans med ditt namn/användarnamn, då får du din kod för fri frakt tillbaka.

Happy crafting tills vi hörs nästa gång!
Malin & Clara"

  • För att vara med och tävla, klicka på Mister Linky längst ner i detta inlägg och skriv din direktlänk till ditt alster (Blogg, Flickr, Instagram, Google+, med flera)
  • Länka tillbaka till det här tävlingsinlägget från ditt inlägg i din blogg etc
  • Ett bidrag per deltagare
  • Har du inte blogg eller annat onlinekonto så går det bra att mejla ditt bidrag till: scrappaloss@gmail.com
  • Alla sorters bidrag är välkomna, så länge ni tolkar skissen
  • Tävlingen avslutas den 19 april4 kommentarer:

Maiden sa...

Tack för en härlig skiss att inspireras av samt en trevlig stund inne i Sirap i Paris webbshop! :)

Gunilla R sa...

Nu har jag också lagt upp länken till min blogg där jag lagt upp mitt bidrag. Tack för en rolig och inspirerande tävling!

LisaVeronica sa...

kul utmaning! jag är med :)

Hozzan sa...

Tack för en inspirerande utmaning. Klart jag vill vara med!