måndag 24 september 2012

Distress refills oppbevaring - Tutorial

Det er alltid et spørsmål om hvordan man best mulig kan oppbevare sine scrappesaker.. Og jeg tror nok hva som er best er opp til alle og enhver. Vi er jo forskjellige og liker og ha ting på hver vår måte. Men siden jeg aldri har sett noen lur løsning på refills så har jeg laget mitt eget system på dette som jeg tenkte jeg skulle dele med dere...
Du trenger en sirkelpunch på 1" og en på 1/2"


Punch først ut en stor sirkel, deretter en liten i den store. Jeg bruker akvarellark til og punche i.


Bruk så saksen og lag et kutt i sirkelen.


Så velger jeg og male fargen på fra mørkest til lysest for og illustrere fargen, og i tillegg skriver jeg på hvilken farge det er. Er det ikke plass til hele navnet, skriver jeg deler av navnet.


Så er det bare og smette på ringene på refillene. Du ser at det går et lite hakk inn der hvor klemmedelen slutter. Og når du fører ringen inn der vill den sitte godt og fast, uten at du trenger noe lim.

Håper du har nytte av denne tutorialen.
Jeg har organisert alle mine distress ting veldig likt, og i et innlegg litt senere skal jeg vise dere hvordan jeg oppbevarer det, og hvordan denne refill esken blir når jeg er ferdig. Har nemlig akkurat fått esken, så har ikke fått dekorert den enda.5 kommentarer:

Lina sa...

Det var ett väldigt enkelt men smart tips!

Iffa ...... sa...

Otroligt smart gjort!!!!!!
Det här med förvaring och att snabbt hitta rätt färg odyl upptar oxå mycket tid, men jag tycker det är kul att organisera oxå =)
kram på dig!

Mackan sa...

Enkelt och smart! Ser fram emot att se själva boxen färdigdekorerad.

Päivi sa...

Smart! Tack för härlig inspiration som alltid :)

Mikaela sa...

gu va enkelt och gu va smart!!! tack! man blir ju bra knäpp när man tar upp och läser på samma flaska hela tin o hittar aldrig rätt ;)