onsdag 18 januari 2012

Nytänk :)

Att altra med nytänk gjorde att jag verkligen fick sätta mig och tänka innan jag bestämde mig för vad jag ville göra. Min tolkning blev att altra något som inte är så vanligt att altra nämligen min brevlåda!

Så här blev den när den är färdig!
Det var verkligen en utmaning att inte använda papper alls för jag ville att det ska tåla väder och vind. Jag känner mig inte säker på att metalltejpen är helt tät och därför vill jag inte ha något gjort av papper under metall-tejpen.
Jag har stansat ut namnet på framsidan med Abigail i tjock typ OH-plast. Sen är det glasfibertejp, metallark som jag embossat i cuttlebugen och bling swirls från Kort & Godt. Några paljetthjärtan pryder också lådan.
Namnet på ovansidan är skrivet med thickers i vinyl och våra förnamn är skrivna med Raindrop alfabet. Jag har också använt Metall Art från Panduro som dekoration men det fick sitta utanför metall-tejpen för att synas så väl som möjligt.Så här ser lådan ut när det är tejpad med metall-tejpen. Sen färgade jag in den med svart akrylfärg och gnuggade av det mesta innan det torkat. Blir en underbart gammaldags sliten look tycker jag.

9 kommentarer:

Ulla sa...

WOWWW så LÄCKER och att bara komma på idén. Tack för inspirationen, du har verkligen gjort uttrycket "man kan scrappa allt" rättvist.

Mikaela sa...

urläc´ker... blir en fröjd för brevbäraraen att titta på!

Piglet sa...

Vilken supercool brevlåda! Dem skulle du nog kunna göra big business på :) Jag tänker att brevbäraren kommer att bli på bra humör varje gång han/hon har anledning att slänga något i er brevlåda nu framöver!

Lena_J sa...

Råstillig, og nytänk er virkelig det rette ordet...
Slikt blir jeg superinspirert av :-)

Lina sa...

Riktigt cool!

Emma sa...

Grymt läcker! Nu är man sugen på att gå loss på våran tråkiga låda... Får se om karln släpper lös en..! ;)

Mackan sa...

Jättefin, Lena! Vilket jobb!

Wanel sa...

Tack alla snälla!

Anette sa...

Var på din demo i Karlstad och blev så inspirerad av dinbrevlåda. Jag har planer på att göra en egen. Men uundrar om jag måste lacka den eller håller akrylfärgen ändå?