onsdag 16 november 2011

Dödskalle album

Jag är en periodare när det gäller pyssel. Det är lika bra att inse det. Nu ligger min artjournalperiod lite i vila och istället sprakar minialbumsperioden så det blir det jag visar idag. Min lille son fyller snart 4 år så jag ville göra ett minialbum till honom. Jag blev inspirerad av Kaiserkrafts dödskallealbum men då det är lite för litet gjorde jag mig en egen mall. Jag hoppade över de söta små benen som skulle stuckigt ut på baksidan för det blev för knöligt.

Framsidan är täckt med fimolera och insidorna är klädda med papper. Det är inte lätt att hitta tuffa pojkiga papper som inte är för mycket halloween känsla i så det blev ett ihop-plock av en mängd olika papper. Nu är inte albumet dekorerat än (bläcket är slut i skrivaren så jag kan inte skriva ut foton) men jag ville visa grunden som i min mening blev superrolig att få leka vidare med.
Mitt favoritpapper. Det är så elegant med underbara detaljer. "Echo park"

(ber om ursäkt för den stora mängden bilder)

Sist men och faktiskt minst är de små dekorationerna jag gjorde som jag ska sättas i albumet när fotona är på plats. Allt är skapat i fimolera och pearlex pulver. Jag har använt mig av 6 st nyanser av rött, brons och koppar. Sen är det lackat för att hålla bättre.

8 kommentarer:

Tinto sa...

Haha, så sööööt! <3

Emma sa...

Så rackarns läcker!!

Anette sa...

Så otroligt läckert!

Pippin sa...

så läckert!

Päivi sa...

Ja du, du slutar inte att häpna mig :D

Superläckert! :)

Ywonne sa...

Dödsläckert...fimolera...har jag inte heller testat...gud vad mycket det finns att göra...och blir det lika snyggt som dina grejer...ja, då...

Ha det :O)

Anne/Scrappefruen sa...

Super-KUUUL!!

Anna sa...

Häftigt, din son kommer bli överlycklig. :D Jag är verkligen imponerad!