fredag 26 augusti 2011

Presentation av våra sponsorer del 2 :o)

Hejsan!
Idag fortsätter vi att presentera våra sponsorer till våran hemliga tävling. Vi har hela 6 st underbara sponsorer och idag visar vi 3 st och 3 st har vi  redan presenterat igår.Varje företag har skrivit sin presentation själv. Och även idag kan vi bara säga: De är verkligen värda ett besök. Så läs deras presentationer och klicka vidare :o)

 
Scrapfabriken

Scrapfabriken är en relativt nystartad webbutik med en lagershop i Uddevalla centrum.
Scrapfabriken erbjuder ett unikt sortiment av papper, stämplar och dekorationer tillsammans med ett basutbud av cardstock, färger, lim, verktyg mm.
Scrapfabriken vill beskriva sitt sortiment som färgglatt, användbart och lite roligare. Vi söker ständigt efter nya tillverkare och produkter som inte finns på den svenska marknaden.
Handla mot faktura och kortbetalning och vi garanterar att din order skickas inom 24 timmar.

Vi kommer även att erbjuda kurser under hösten och vintern.

Papper & Sånt
Är en lagom stor webbutik som har funnits sedan mars 2002.
Snabb och personlig service.
Välkommen!
MiMa´s Scrapbooking

MiMa´s Scrapbooking är ett företag inom den starkt växande papperspysselhobbyn med fysisk butik i Halmstad samt en väl utbyggd webshop. Butiken har även kurser, workshops samt scrapträffar med jämna mellanrum.
  Välkommen!Vi hoppas ni varit in och kikat hos alla våra sponsorer. Och håll nu utkik här på ScrappaLoss bloggen på måndag 29 augusti börjar våran roliga tävling :o) Mer om den och mycket mycket annat får ni komma och läsa om då ;o)

ScrappaLoss gänget