torsdag 25 augusti 2011

Presentation av våra sponsorer del 1 :o)

Hejsan!
Idag tänkte vi börja presentera våra sponsorer till våran hemliga tävling som börjar nästa vecka :o)  Vi har hela 6 st underbara sponsorer och idag visar vi 3 st och i morgon 3 st.Varje företag har skrivit sin presentation själv. Och vi kan bara säga: De är verkligen värda ett besök. Så läs och klicka vidare :o) 
Mollys Scrapbooking är en webshop men även en kitklubb med månadskit.
Vi har funnits som kitklubb ett år nu och i våras öppnade även vår webbutik.
Vi ser alltid till att ge snabb service och trevligt bemötande.
Hjärtligt välkommen!
Phunnyface är ett svenskt stämpelföretag som designar sina egna stämplar, vi får dom tillverkade som clearstamps av Photoplymer i mycket bra kvalite.
Våra motiv är helt unika och tecknas av vår alldeles egna konstnär Anita Oloo-Toddo som tar sitt tecknande mycket seriöst.

Välkommen in!

Vi som är ägare till Stämpelkällan heter Anna och Annika.
Annika som efter många år med kortmakeri och scrapbooking som hobby, var med och startade upp ett företag som numera kulminerat i Stämpelkällan.
Anna dök upp på en kurs hos Annika för 5 år sedan och är sedan dess fast i detta underbara ”träsk”.
Alla våra stämplar är ”egendesignade” och har skapats av bl.a. Chris, Bing, Karl. Sedan har vi ”vår” fantastiska San som kom som en skänk från ovan. Hon har under den tid vi jobbat ihop åstadkommit oerhört många fina motiv och sköter vår inspirationsblogg, http://stampelkallan.blogspot.com/  på ett fantastisk sätt. På bloggen kan man även ta del av allt som våra underbara DT-tjejer skapar och delar med sig av. Gör gärna ett besök där… ni lär inte bli besvikna, det kan jag nästan lova ;)

Så varmt välkommen in till oss på Stämpelkällan


Vi hoppas ni kikat in hos alla. Och kom tillbaka i morgon för att se fler av våra sponsorer till vår hemliga tävling nästa vecka :o)ScarppaLoss gänget

2 kommentarer:

snojbi sa...

Åhhhh vad spännande

Martina sa...

Var roligt! :)
Kanske man ska försöka vara med i den hemliga tävlingen nu när man inte är med bakom kulisserna längre. :)