fredag 24 juni 2011

Glad Midsommar!

Idag är det midsommarafton och vi vill önska alla läsare och följare en glad och förhoppningsvis solig midsommar!

Sommaren
Nu i sommar kommer vi att ta det lite lugnare med bloggen. Vi kommer bara ha ett par inlägg i veckan. Det är ju trots allt semestrar på gång och då är det bra att passa på att vila upp sig lite så att man orkar med en höst full av scrapinspiration, tävlingar och annat skoj.

Designteamet
Tråkigt nog har Nina/NHL, Martina/Mimic, Camilla/Anuya77 och Rosemarie/Rosen av olika anledningar valt att sluta i designteamet. Vi önskar de alla lycka till i framtiden och deras kommande utmaningar.
Tack för den tiden som vi har tillbringat tillsammans här, det har varit mycket inspirerande!
Samtidigt vill vi hälsa Annelie/skräpan, Mikaela/ToToRo och Marie/MarieG välkomna till designteamet.
Nästa vecka kommer de att presentera sig här i bloggen, så håll utkik.

Förändringar
Under de senaste veckorna har det planerats för fullt bakom kulisserna på ScrappaLoss. Det är nämligen så att Lina/Pyssellina och Päivi/Paivja kommer att ta över bloggen från och med nu.
I och med det kommer det att ske en del förändringar i upplägget på bloggen mm. Vi hoppas att ni kommer att gilla det nya och att det kan ge er en massa inspiration till ert scrappande. Det är vårt mål här på ScrappaLoss.

Kickoff
För att inviga "nya" ScrappaLoss kommer vi att ha en kickoff  i slutet på augusti/början på september. Då kommer vi bland annat att berätta om de nya förändringarna. Bland annat kommer vi att ha ett DT-call, vi vill ha några fler underbara scrappare till vårt designteam.
Vad som mer sker är vi lite hemlighetsfulla om. :) Men en sak kan vi säga, missa inte detta!

Till sist vill vi ge er en härlig sommarbild att inspireras av.


Glad sommar önskar ScrappaLoss!

3 kommentarer:

Annelie sa...

Det här ska bli såååååå kul.
Tack för att jag fick vara med : )

Stephi sa...

grattis alla tjejer!!!

Mikaela sa...

Det blev helt plötsligt en underbart spännande sommar! Jag hoppas inspirationen kommer trots fint väder. Själv har jag svårt att slita mig från pysselbordet