söndag 20 februari 2011

Sköna Scrapsöndag - Hybridscrap

Nu är det dags..... för mig att gå vidare. Det har varit enormt roligt att vara med och bygga upp Scrappa Loss, både bloggen och forumet; om inte från början, så nära på. Jag har lärt mig massor, och det är jag mycket tacksam för. Jag vill sända ett stort tack till Camilla som tog in mig i teamet, men även ett stort tack till mina duktiga kollegor. Det har varit en rolig tid, men nu är som sagt dags för mig att vandra vidare, mot nya utmaningar och nya mål. Kanske ses vi i någon annan form här inne i framtiden, det får vi se.

Men ett sista inlägg ska jag ändå göra... Och jag ska bjuda på hybridscrap idag! (Hybridscrap = då man blandar digital scrapping med "vanlig"scrapping.) Jag har gjort fyra stycken olika alster att visa för er idag, där de alla har olika grad av hybrid över sig. Vi börjar med den enklaste hybriden:


Här har jag skrivit ut en änglabild från My Paper Love, från början är ängeln ett helt kort, men jag har valt att klippa ut ängeln innan utskrift. Rev kanterna, och byggde upp ett monokromatiskt kort.


 Det näst enklaste alstret är en tag utskriven från Madeleines Design. Här har jag valt att förstärka spetsen på bilden med riktig spets, sätta en lövpin sär det sitter en pin på tagen, och montera rosor intill lövet. Har sen duttat med pearlmaker sporadiskt på tagen.


Ett kort uppbyggt av olika element, en bakgrundsbild, staket, skylt, snäckor och så en polaroidram. Skrev ut hela montaget en gång, och själva polaroidramen tre gånger, och byggde ett 3D-kort av det. Monterade gamla boksidor på brun cardstock, och montaget sitter med distanstejp.


Här ser ni 3D-tekniken bättre, har monterade de olika lagren med distanskuddar så att det ska bygga lite på höjden.


Till sist en nästan hel digiscrappad LO. Valde ett samlat foto på mig och mina syskon från i somras och klippte ut mina syskon ett och ett. Valde ett gammalt brev som bakgrundspapper, lade en fin spets en bit nedanför hälften av LO:n. Monterade mina syskon i ramarna, lade dit två vykort och skrev sen ut alltsammans på skrivaren. Distressade kanterna, monterade på riktig spets och några blommor, en biljett på blomgruppen och halvpärlor i hörnen gör LO:n komplett. Detta var kul, så jag kommer nog att hybridscrappa fler gånger.

Ha det gott allesammans och fortsatt trevlig söndag. Jag hoppas att ni har inspirerats av det jag har gjort här, och att vi ses någon annan gång i scrapcybern!


6 kommentarer:

Maiden sa...

Superduper fina alster - älskar polaroidramarna! Jätteläckert!

Lycka till i framtiden, är ju tämligen säker på att jag kommer se mer av dig! :-)

Massa kramar

NHL sa...

Hahaha, ja jag lär väl också se mer av dig...! (Vi bor grannar och har barn på samma dagis o hon drog in mig i scrapträsket den j*kla människan! :-D
Du är superduktig och en äkta idéspruta! Tursam som jag är, kommer jag ju även i fortsättningen få lära av dig :-)
Massa lycka till med nya utmaningar!
Detta inlägg är helt klart inspirerande!

Päivi sa...

Såå snygga och inspirerande!!!

Lycka till med alla nya utmaningar!

Hälsningar från norr!

Linda Horn sa...

Stort tack för era kommentarer, dom värmer gott!!

Linapyssel sa...

Linda!
Det är en ära att haft turen att få vara DT-kollega brevid dig. Du är en fantastisk kreatör och vän!
Jag vet att det inte är sista gången våra vägar korsas och det känns tryggt i mitt hjärta! Tack för all support på forumet och all annan stans!!
Lycka till med alla dina nya uppdrag
Kramar Lina

Annelie sa...

Ja tur att man kan "se" dig på fler ställen : )
Vilka fina blommor, #harkel# : ))))))
Kramiz